Voor creatieve

Websites templates

Vrijheidsondernemers

Ook wij begonnen ooit bruisend en vol energie aan een website, maar werden al gauw ontmoedigt door de abracadabra aan functies en mogelijkheden. Ook wij kennen de frustratie van een website waarvan je nooit helemaal zelf de touwtjes in handen hebt.⁠

Juist voor die avonturiers, levensgenieters en bezielde ondernemers zijn wij de stip op de horizon. We toveren obstakels om tot mogelijkheden zodat jij zorgeloos de wereld kan veroveren met jouw zorgvuldig vormgegeven website.⁠

Shop nu

Bekijk de collectie

Showit templates

De website van je dromen 
in 4 vingerknippen

hoe het werkt

1. Kies een template naar keuze

Al onze templates bevatten dezelfde pagina's en functionaliteiten. Je hoeft dus alleen je keuze te maken op basis van je favoriete stijl, vormgeving en indeling!

3. Pas je template aan

In onze video's leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf je template in een aantal klikken aan kunt passen. Easy peasy lemon squeezy!

2. Bereid je website goed voor

Met behulp van ons werkboek zorg je er voor dat je goed voorbereid aan je website begint. Je bepaalt de strategie van je website, je kleuren, fonts, afbeeldingen en teksten.

4. Klaar om te lanceren

Ready, set, go! Als je helemaal tevreden bent met je website kun je met een druk op de knop je website lanceren.

Waarom Showit ons hart heeft verovert

4 redenen

Showit denkt niet graag 
in kaders. Dankzij het 
gebruiksvriendelijke drag 
& drop systeem heb je de 
volledige creatieve vrijheid.

volledige
creatieve vrijheid

Bekijk video

In showit kun je de
mobiele weergave helemaal
apart vormgeven. Zo creëer
je een optimale mobiele
gebruikerservaring.

geoptimaliseerde
mobiele weergave

Bekijk video

Om met Showit aan de
slag te gaan heb je geen
kennis nodig van code.
Alles maak je via het
drag & drop systeem.

geen kennis van
code vereist

Bekijk video

SEO proof bloggen
en de mogelijkheid
om vele andere plugins
te koppelen aan jouw
Showit website. 

wordpress plugin
integratie

Bekijk video

Bekijk templates

Trotse gebruikers

Reviews

01

02

03

Linda Coenmns

Door de Templates van Castaway heb ik precies de website die ik voor ogen had maar dan zonder alle moeite en gedoe. Vullen, een beetje slepen en aanpassen en je bent klaar om te gaan. Werkt heerlijk als je vooral door wilt werken en je eigen perfectionisme niet al te veel in de weg wilt zitten. Want Tessa en Nienke hebben al aan alles gedacht. Doordat de icoontjes in mijn gekozen template niet helemaal aansloten bij mijn branding heeft Tessa nieuwe ontwerpen gemaakt die het plaatje helemaal afmaken. En dat met slechts een paar aanwijzingen. Super blij!

Loes Kuiper

De templates hebben een prachtig ontwerp en zijn voorzien van alles wat je graag op je website wilt laten zien. Het programma Showit waarin je je website maakt werkt echt super fijn, 1000x beter dan wat ik had, en is echt toegankelijk voor iedereen! Dus ook als je zoals ik helemaal geen verstand hebt van websites bouwen. Daarnaast was het heel fijn om via de Castaway Academy over alle aan te passen onderdelen super makkelijke tutorials te kunnen bekijken. Verder kon ik met al mijn vragen bij Tessa en Nienke terecht. Ze stonden direct voor me klaar, zelfs vanuit hun vakantieadres! Echt een hele fijne samen werking met als resultaat een geweldige website. Ik ben super super blij met mijn nieuwe website en ik zou iedereen die op zoek is naar een nieuwe website willen zeggen neem een kijkje tussen de mooie templates van Castaway! 

Justines

Ik kon niet wachten tot ik aan de slag mocht gaan met het mooie Penelope template van Castaway. Ik was nog niet bekend met Showit, dus ik vond het in het begin wel spannend, ook omdat ik er niet veel tijd aan wou besteden. Gelukkig viel het enorm mee - zeker als je weet wat voor gedoe Wordpress of Squarespace met zich meebrengen, dan is Showit écht een verademing.
Ik had er een weekend voor uitgetrokken, maar zaterdagavond was de website al zo goed als af! Ik kreeg meteen zoveel complimentjes over mijn mooie en unieke website.

Zo ontzettend relaxed en fijn, dankjewel Castaway!

We leven het leven
zoals wij dat willen…

Filosofie

We creëren ons eigen universum 
en dansen blootsvoets mee op het 
ritme van de zee. Ideeën vloeien als vallende sterren uit onze tekenpennen. En wanneer we verdwalen in de grootsheid van onze dromen, brengen de golven ons altijd terug naar huis.

Grenzeloos, ongetemd en vrij

Lees verder

Stuur ons een kaartje

Heb je een vraag?

Verstuur

Waardevolle tips | Schrijf je in

Schrijf je in!